Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 1 ora
Amestecă legumele tocate, carnea, oul, miezul de pâine și condimentele.
Formează chifteluțele și așază-le pe o tavă cu hârtie de copt. Tava intră la cuptorul preîncălzit la 200 de grade
Celsius, funcția cu ventilație, pentru aproximativ 40 minute.
Dacă folosești spanac prospăt, trebuie sărupi codițele, să îl speli în 2-3 ape reci și apoi să îl opărești 2-3 minute în apă care fierbe.
Pune la foc mic laptele amestecat bine cu făina sau amidonul, iar când acesta fierbe, pune spanacul peste și amestecă.
Condimentează și lasă să fiarbă la foc mic 5-6 minute, după care adaugă untul (sau smântâna) și cățelul de usturoi
zdrobit. Lasă încă 2-3 minute.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei