Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 30 minute
Hidratează semințele de in în 5 linguri de apă, pentru aproximativ 10 minute.
Între timp, încălzește într-o oală ingredientele pentru ketchup (suc de roșii, miere, oțet, oregano, usturoi, sare, piper). Când sosul de roșii a început să fiarbă, închide focul și lasă deoparte.
Amestecă-le cu somonul, ovăzul, pătrunjelul, ceapa, usturoiul, sarea, mărarul, sucul de lămâie, uleiul. Formează biluțele, cu mâinile umede.
Gătește-le la cuptor, pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, la 200 de grade Celsius, funcția cu ventilație, aproximativ 15 minute.
Curăță cartofii de coajă și taie-i cuburi mici. Lasă-i la fiert în apă cât să îi acopere. Când aceștia sunt moi, amestecă restul ingredientelor pentru piure și pasează bine.
Pentru piure, alege lapte de cocos gras (cel din conservă). În cazul în care gustul nucii de cocos nu este pe placul vostru, înlocuiește cu 80ml lapte de migdale.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei