Curry de linte cu spanac și pui
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Într-o oală, pune la fiert soia. Aceasta se va înmuia în aproximativ 20 de minute din momentul în care apa a dat în clocot.
Dă drumul cuptorului la 200 de grade Celsius, funcția cu ventilație.
Într-un bol, amestecă ingredientele pentru chifteluțe, mai puțin susanul.
Așază-le pe o tavă cu hârtie de copt. Tava intră la cuptor aproximativ 30 de minute (până când crusta se întărește). Lasă-le puțin la răcit în tavă înainte de a le manevra.
Legumele pentru piure pot fi tăiate bucăți mai mici și puse la cuptor odată cu chifteluțele. Alternativ, le poți pune la fiert. Când acestea sunt gata, amestecă-le în blender împreună cu 50-100ml lapte de caju în funcție de consistența dorită.
Opțional servește cu o salată din roșii uscate, ceapă verde, salată și sos de muștar, lămâie și oțet balsamic.
„Hai să facem împreună un ketchup să vedem dacă al nostru este mai bun!”. Pentru această provocare, ai nevoie de: 3 roșii mari, 1 lingură oțet de mere, 1/2 linguriță usturoi pudră, 1/4 linguriță sare, 1/4 linguriță piper negru măcinat, 1 linguriță zahăr brut. Alege 3 roșii mari, cu suc în interior, apoi taie-le cuburi. Gătește-le în tigaie, împreună cu zahărul, în puțină apă, până se înmoaie (5 minute). Transferă-le în blender și mixează împreună cu restul ingredientelor.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei