Ruladă cu bacon și ciuperci
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 200 de grade Celsius, funcția cu ventilație.
Într-un bol mare, combină carnea tocată, pesmetul panko, oul, ceapa roșie tocată, usturoiul pisat și brânza feta sfărâmată. Poți pune totul în blender/ chopper.
Adaugă mărarul și oregano, apoi asezonează cu 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper negru. Amestecă bine toate ingredientele până obții o compoziție omogenă.
Cu mâinile ușor umede, modelează compoziția în chifteluțe de mărime medie. Așază chifteluțele pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, lăsând spațiu între ele pentru o coacere uniformă.
Dă tava la cuptor și coace chifteluțele timp de 20-25 de minute, întorcându-le după 12 minute.
Dă castravetele pe răzătoare. Într-un bol, amestecă iaurtul grecesc cu castravetele. Adaugă 1-2 linguri mărar proaspăt, cei 2 căței de usturoi pisați, sucul de la 1/2 lămâie, 1/4 linguriță sare, 1/2 linguriță piper și un strop de ulei de măsline. Amestecă bine până obții un sos omogen.
Spală și toacă salata și ceapa. Asezonează cu sare, piper, ulei și zeamă de lămâie și servește alături de chifteluțele calde şi de sosul tzatziki.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei