Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 15 minute
Curăță vinetele fășii, una da, una nu. Apoi taie-le cubulețe. Toacă mărunt restul legumelor.
Pune cubulețele de vinete în apă cu zeama de lămâie și sare pentru 10-15 minute (în felul acesta, ele nu vor fi amare).
Pune într-o tigaie 2 linguri ulei de măsline și 2 linguri de apă, apoi gătește ceapa până când aceasta își schimbă culoarea.
Adaugă morcovul, ardeiul, vinetele și lasă-le câteva minute să se înmoaie sub capac.
Adaugă sucul de roșii, 1linguriță turmeric, sare și piper după gust.
Lasă la foc mic până când vinetele devin moi.
Serviți cu pătrunjel proaspăt și chifteluțe de curcan
S-au terminat chifteluțele? Tocănița de vinete merge de minune și cu năut, couscous sau un cartof dulce, abia ieșit din cuptor și îmbrăcat în parmezan, usturoi, pătrunjel.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei