Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
1. Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius.
2. Dă legumele pe răzătoare.
3. Adaugă carnea, oul, fulgii de ovăz și condimentele. Dacă este prea moale compoziția, adaugă încă o lingură de fulgi de ovăz.
4. Cu mâinile umezite, formează chifteluțele și pune-le pe o foaie de copt.
5. Dă tava la cuptor timp de 20-25 minute, până când se rumenesc bine. Întoarce-le la jumătatea timpului.
6. Dă pe răzătoare castraveții și lasă-i timp de 4-5 minute într-un bol cu puțină sare. Scurge-i, apoi adaugă iaurtul, usturoiul mărunțit, lămâia și condimentele.
7. Taie dovleceii în forma unor cuburi sau a unor baghețele. Toacă usturoiul. Adaugă-i în tigaie, împreună cu untul și usturoiul tocat. Gătește totul la foc mediu, timp de 5-7 minute. După gust, adaugă o lingură sau două de suc de lămâie.
0 0 votes Acordă o notă rețetei