Budincă de tapioca cu pere
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Mărunțește legumele (răzătoare).
Dacă este prea moale compoziția, adaugă încă o lingură de fulgi de ovăz.
Cu mâinile umezite, formează chifteluțele și pune-le pe o foaie de copt.
Tava intră la cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius, timp de 20-25 de minute, până se rumenesc bine (la jumătatea timpului se întorc).
Sosul tzatziki: dă pe răzătoare castraveții și lasă-i timp de 4-5 minute într-un bol cu puțină sare. Clătește-i, apoi adaugă iaurtul, usturoiul mărunțit, lămâia și condimentele.
Taie dovleceii în forma unor cuburi sau a unor baghețele. Adaugă-i în tigaie, împreună cu untul și usturoiul tocat. Gătește totul la foc mediu, timp de 5-7 minute. După gust, adaugă o lingură sau două de suc de lămâie.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei