Chifteluțe de curcan cu dovlecei și sos tzatziki
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
1. Mărunțește legumele (răzătoare).
2. Adaugă carnea, oul, fulgii de ovăz și condimentele. Dacă este prea moale compoziția, adaugă încă o lingură de fulgi de ovăz.
3. Cu mâinile umezite, formează chifteluțele și pune-le pe o foaie de copt.
4. Tava intră la cuptorul preîncălzit la 180 grade Celsius, timp de 20-25min, până se rumenesc bine (la jumătatea timpului se întorc).
5. Dã pe rãzãtoare castraveții și lasă-i timp de 4-5 minute într-un bol cu puțină sare. Clătește-i, apoi adaugă iaurtul, usturoiul mărunțit, lămâia și condimentele.
6. Taie dovleceii în forma unor cuburi sau a unor baghețele. Adaugă-i în tigaie, împreună cu untul și usturoiul tocat. Gătește totul la foc mediu, timp de 5-7 min. După gust, adaugă o lingură sau două de
suc de lămâie.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei