Tofu ramen
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 200 de grade Celsius, funcția cu ventilație.
Curăță gulia și cartofii, taie-le cuburi și pune-le la fiert într-o oală cu apă și sare. Fierbe timp de 20-25 de minute, până sunt moi.
Într-un bol, amestecă toate ingredientele pentru chiftele. Formează bile și așază-le pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Bagă chiftelele la cuptor și coace-le timp de 40-45 de minute.
Spală și usucă bine frunzele de bok choy. Încinge 1 lingură de ulei într-o tigaie mare. Adaugă frunzele și gătește-le 2 minute pe fiecare parte la foc mediu-mare. Presară ghimbirul, toarnă sosul de soia, amestecă rapid și oprește focul.
Scurge legumele fierte și pasează-le cu împreună cu uleiul de măsline (poți folosi și blenderul, însă mixează puțin, doar cât să se amestece). Dacă folosești unt și parmezan, încorporează-le acum.
Servește piureul de gulie alături de chiftele și bok choy sotat.
Bok choy poate fi un excelent aliment de antrenament. Mărunțește cu ajutorul unui cuțit frunzele lui, pe care le presari ulterior deasupra preparatului. Tulpina albă poate fi oferită micului gurmand pentru a fi ronțăită în voie.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei