Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Pornește cuptorul la 200 de grade Celsius.
Amestecă ingredientele pentru chifle: 4 ouă, 400g brânză proaspătă de vaci, 10g praf de copt, 1/2 linguriță sare, 400g fulgi de ovăz. Combină cu atenție ingredientele cu ajutorul unei furculițe.
Umezește-ți palmele cu apă și formează chiflele din 2 linguri pline cu aluat. Presară mac deasupra lor.
Tava intră la cuptor, la 200 de grade Celsius, pentru aproximativ 30 de minute (chiflele vor fi maronii, cu un exterior crocant.
Pasează banana cu ajutorul unei furculițe. Taie chiflele în jumătate și unge fiecare jumătate cu piureul de banană. Adaugă deasupra câteva mure aplatizate și, opțional, picături de sirop de arțar.
Depozitează chiflele rămase într-un recipient închis ermetic.
Poți înlocui făina albă cu făină integrală obținând o „pâine” încă și mai plină de fibre și proteine. Chiflele rămase pot fi congelate pentru a fi consumate ulterior.