Masa ciobanului
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Amestecă ingredientele uscate, cu excepția macului.
Adaugă 1 ou bătut bine și untul topit și răcit.
Adaugă treptat apa călduță, până când aluatul s-a format. Va avea o textură puțin lipicioasă și elastică.
Taie bucăți din aluat mai mici decât dimensiunea chiflelor pe care îți dorești să le obții.
Așază-le în tavă pe hârtie de copt și lasă-le acoperite cu un prosop pentru 45 de minute.
Preîncălzește cuptorul la 200 de grade Celsius.
Unge chiflele cu oul bătut și presară semințe de mac.
Chiflele stau la cuptor aproximativ 15 minute, până când vor deveni aurii.
Poți servi cu unt și dulceața de afine pregătite ca pentru griș dalmațian, sau în varianta sărată, tip burger.
Burgeri din quinoa cu sos surprinzător
Poți înlocui semințele de mac cu susan, mix de semințe sau semințe de dovleac.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei