Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Pune la fiert 500 ml apă și oprește după ce a dat în clocot. Hidratează pentru 30 de minute caju-ul în apa clocotită. Mixează în robotul de bucătărie curmalele fără sâmburi și migdalele până obții o compoziție omogenă. Tapetează o formă de tort cu hârtie de copt și presează amestecul uniform pe bază.
Amestecă în blender caju-ul scurs, crema de cocos, sucul de lămâie, siropul de arțar și vanilia până devin o cremă fină. Toarnă jumătate din compoziție peste crustă și dă la congelator 1 oră.
În restul compoziției, adaugă 35 g afine și mixează din nou. Toarnă acest strat peste primul strat congelat și lasă la congelator încă 30 de minute.
Dă prin blender zmeura congelată cu siropul de arțar. Toarnă peste stratul anterior și decorează cu afine și zmeură suplimentare.
Lasă la congelator încă 30 de minute, apoi servește.
Chiar dacă zahărul a fost omis din această rețetă, zaharurile sunt în continuare prezente în forma siropului de arțar și a curmalelor. Prin urmare, acest cheesecake rămâne în continuare un desert și îți recomandăm să îl consumi în cantități potrivite.
0 0 votes Acordă o notă rețetei