Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Cheesecake raw

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Pune la fiert 500 ml apă și oprește după ce a dat în clocot. Hidratează pentru 30 de minute caju-ul în apa clocotită. Mixează în robotul de bucătărie curmalele fără sâmburi și migdalele până obții o compoziție omogenă. Tapetează o formă de tort cu hârtie de copt și presează amestecul uniform pe bază.

Pasul 2:

Amestecă în blender caju-ul scurs, crema de cocos, sucul de lămâie, siropul de arțar și vanilia până devin o cremă fină. Toarnă jumătate din compoziție peste crustă și dă la congelator 1 oră.

Pasul 3:

În restul compoziției, adaugă 35 g afine și mixează din nou. Toarnă acest strat peste primul strat congelat și lasă la congelator încă 30 de minute.

Pasul 4:

Dă prin blender zmeura congelată cu siropul de arțar. Toarnă peste stratul anterior și decorează cu afine și zmeură suplimentare.

Pasul 5:

Lasă la congelator încă 30 de minute, apoi servește.

Tips & Tricks

Chiar dacă zahărul a fost omis din această rețetă, zaharurile sunt în continuare prezente în forma siropului de arțar și a curmalelor. Prin urmare, acest cheesecake rămâne în continuare un desert și îți recomandăm să îl consumi în cantități potrivite.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments