Supă de salată, măcriș și ștevie
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius.
Amestecă toate ingredientele într-un bol până obții o compoziție omogenă.
Toarnă compoziția într-o formă de 15 cm tapetată cu hârtie de copt și scutur-o delicat pentru a nivela compoziția și a elimina bulele de aer. Acoperă cu hârtie de copt și folie de aluminiu.
Coace timp de 50 de minute, îndepărtând folia după 20 de minute.
Lasă să se răcească în formă, apoi dă la frigider pentru 2 ore.
Taie căpșunile în 4, amestecă-le cu zeama de lâmâie și mierea și lasă-le la marinat cât timp stă cheesecake-ul la frigider,
Ornează cheesecake-ul cu căpșuni marinate.
Amidonul de porumb este un ingredient comun în multe preparate, fiind folosit ca agent de îngroșare în supe, sosuri, creme sau deserturi. Amidonul de porumb este, în general, ușor de digerat și nu conține gluten, ceea ce îl face o opțiune bună pentru persoanele cu intoleranță la gluten sau care urmează o dietă fără gluten. Bineînțeles, amidonul de porumb nu conține grăsimi și este o sursă bună de energie. Totuși, în general, este un produs procesat, ce are un conținut ridicat de carbohidrați simpli și este lipsit de nutrienți. Folosește atunci când este disponibil amidonul de porumb organic însă cu moderație.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei