Supă cremă de linte și caju condimentat
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Sfărâmă biscuiții graham și împarte-i în 3 borcane ori pahare (pe farfurie va fi mai greu de realizat acest lucru). Presează cu o lingură pentru a forma un strat de crustă pe fundul fiecărui borcan.
Bate împreună iaurtul, laptele, vanilia, sucul de lămâie și mierea într-un bol până când sunt complet omogenizate.
Toacă mărunt 9 căpșuni și amestecă-le în compoziție, alături de semințele de chia și fulgii de ovăz.
Transferă amestecul în borcane, acoperă-le cu capace și lasă-le la frigider timp de 8 ore sau peste noapte.
Decorează fiecare borcan cu restul de căpșuni și fulgi de migdale înainte de servire.
În funcție de îndulcitorul ales, acest preparat poate fi oferit urmașilor de orice vârstă. Pentru urmași începători, omite îndulcitorul și optează pentru fructe coapte cu un gust dulce. Pentru urmași cu vârste mai mici de un an, optează pentru o cantitate mai mică de sirop de arțar. Pentru urmași cu vârste mai mari, adaugă miere sau sirop de arțar.
Poți înlocui laptele cu lapte vegetal și iaurtul grecesc cu iaurt vegan.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei