Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 175 de grade Celsius, căldură sus-jos și tapetează o formă de chec cu hârtie de copt sau o poți unge cu spray de gătit.
Într-un bol mediu, combină făina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea. Pune deoparte.
Într-un bol mare, folosește un mixer electric pentru a bate ouăle, uleiul, siropul de arțar, sucul de lămâie, coaja de lămâie și iaurtul grecesc până când sunt complet amestecate.
Adaugă ingredientele uscate peste cele umede și amestecă cu o lingură de lemn sau o spatulă.
Toarnă compoziția în forma de chec pregătită și coace timp de 40-45 de minute, până când o scobitoare introdusă în mijloc iese curată.
Lasă să se răcească 10-15 minute înainte de a-l scoate din tavă, apoi transferă-l pe un grătar pentru a se răci complet.
Pâinea și preparatele asemănătoare ei pot prezenta un risc crescut de înec pentru urmașii începători. Oferă felii subțiri din preparat sau folosește această rețetă pentru a obține felii de pâine. Împarte compoziția în două, adaugă sirop de arțar doar în jumătate. În tava de copt, așază două foi de copt, despărțite la mijloc. Umple cele două părți cu ambele compoziții, coace împreună. Pentru urmaș, poți prăji feliile înainte de a le oferi (asemănător pâinii, la cuptor sau în prăjitorul de pâine).
0 0 votes Acordă o notă rețetei