Drob de vinete și dovlecel
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 170 de grade Celsius.
Spală căpșunile și taie-le în două. Bate albușurile spumă cu un praf de sare.
Topește untul.
Amestecă gălbenușurile cu uleiul, siropul de arțar și vanilia, apoi încorporează-le peste albușuri amestecând cu o spatulă.
Amestecă făina cu praful de copt și adaugă totul cu grijă în compoziție pentru a păstra textura aerată.
Toarnă compoziția într-o tavă pe hârtie de copt, niveleaz-o cu o spatulă, apoi adaugă căpșunile din loc în loc.
Dă tava la cuptor pentru aproximativ 40 minute, până trece testul scobitorii.
Dacă vrei sã transformi tarta într-un desert, poți folosi o cupă de înghețatã. Varianta de înghețată din imagine conține 300g căpşuni, o banană medie, jumătate de avocado, miere şi partea solidă dintr-o conservă de cocos. Trebuie lăsată la congelator cel puțin 3 ore.