Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Chec cu căpșuni, fără zahăr

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Preîncălzește cuptorul la 170 de grade Celsius.

Pasul 2:

Spală căpșunile și taie-le în două. Bate albușurile spumă cu un praf de sare.

Pasul 3:

Topește untul.

Pasul 4:

Amestecă gălbenușurile cu uleiul, siropul de arțar și vanilia, apoi încorporează-le peste albușuri amestecând cu o spatulă.

Pasul 5:

Amestecă făina cu praful de copt și adaugă totul cu grijă în compoziție pentru a păstra textura aerată.

Pasul 6:

Toarnă compoziția într-o tavă pe hârtie de copt, niveleaz-o cu o spatulă, apoi adaugă căpșunile din loc în loc.

Pasul 7:

Dă tava la cuptor pentru aproximativ 40 minute, până trece testul scobitorii.

Tips & Tricks

Dacă vrei sã transformi tarta într-un desert, poți folosi o cupă de înghețatã. Varianta de înghețată din imagine conține 300g căpşuni, o banană medie, jumătate de avocado, miere şi partea solidă dintr-o conservă de cocos. Trebuie lăsată la congelator cel puțin 3 ore.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments