Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Chec cu căpșuni fără zahăr

Durata Preparare: 45 minute

Ingrediente:

Căpșuni - 200 grame
Ouă - 6 bucăți
Făină - 6 linguri
Unt - grame
Praf de copt - 1 lingurițe
Sare
Vanilie - 1 lingurițe (opțional)
Sirop de arțar - 1 linguri (opțional)

Pași:

Pasul 1

Spală căpșunile și taie-le în două.

Pasul 2

Bate albușurile spumă cu un praf de sare.

Pasul 3

Topește untul.

Pasul 4

Amestecă gălbenușurile cu uleiul, siropul de arțar și vanilia, apoi încorporează-le peste albușuri amestecând cu o spatulă.

Pasul 5

Amestecă făina cu praful de copt și adaugă totul cu grijă în compoziție pentru a păstra textura aerată.

Pasul 6

Toarnă compoziția într-o tavă pe hârtie de copt, niveleaz-o cu o spatulă, apoi adaugă căpșunile din loc în loc.

Pasul 7

Dă tava la cuptorul preîncălzit la 170 de grade Celsius pentru aproximativ 40 minute, până trece testul scobitorii.

Tips & Tricks

Dacã vrei sã transformi tarta într-un desert, poți folosi o cupã de înghețatã. Varianta de înghețatã din imagine conține 300g cãpşuni, o bananã medie, jumãtate de avocado, miere şi partea solidã dintr-o conservã de cocos. Trebuie lãsatã la congelator cel puțin 3 ore.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments