Ciorbă de miel
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius.
Taie broccoli-ul în bucăți mici.
Dă pe răzătoare morcovii și toacă ceapa.
Taie brânza feta în bucăți mici.
Într-un bol, bate ouăle, adaugă apoi broccoli, morcovii, ceapa și feta. Asezonează cu sare și piper și amestecă bine pentru a combina ingredientele.
Toarnă compoziția în forme pentru brioșe.
Coace-le în cuptor timp de 30-35 de minute, până când acestea devin aurii.
Lasă-le să se răcească puțin înainte să le scoți din forme.
Aluaturile pot prezenta un risc de înec crescut atunci când miezul lor, în contact cu saliva, formează o „bilă” dificil de gestionat. Pentru a preveni acest lucru, servește aluaturile tăiate subțire, prăjite la cuptor (pâine prăjită) sau unse cu un produs tartinabil. În cazul acestor brioșe, riscul de înec este unul scăzut, aluatul fiind bogat în multe alte alimente delicioase.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei