Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 170 de grade Celsius.
Pune toate ingredientele într-un bol mare și amestecă-le pentru a forma un aluat sfărâmicios.
Împăturește o hârtie de copt în jumătate, așază aluatul în interior, acoperă cu cealaltă jumătate a hârtiei de copt (pentru a evita lipirea de sucitor), apoi întinde aluatul la grosimea de 0.4- 0.6cm.
Folosește un cuțit sau un tăietor de pizza pentru a tăia aluatul în pătrate mici. Lasă la cuptor hârtia de copt împăturită, pentru a evita arderea.
Așază hârtia de copt cu pătrățelele pe o tavă de copt și coace-le timp de 15-20 de minute.
Scoate tava din cuptor și lasă cerealele să se răcească complet pe tavă înainte de a le rupe în bucăți mai mici.
0 0 votes Acordă o notă rețetei