Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Fierbe cuburile de spanac până când acesta s-a dezghețat. Lasă deoparte să se răcească. Toacă mărunt ceapa roșie și amestec-o în spanac.
Dă drumul cuptorului la 240 de grade Celsius.
Dacă drojdia are nevoie de dizolvare, amestecă apa călduță, drojdia și lingurița de zahăr. Lasă deoparte 10 minute.
Amestecă 480 g făină, 1/2 linguriță sare, 1 linguriță busuioc, 1 linguriță curry, 1 linguriță usturoi. Combină ingredientele umede cu cele uscate. Aluatul trebuie să fie moale, elastic.
Răstoarnă făină pe blatul de lucru și, folosind mâinile, întinde aluatul în forma tăvii.
Pregătește ingredientele pentru decor: taie mozzarella felii subțiri (poți face o pânză de păianjen), taie ciupercile pe jumătate, apoi decupează cu un pai ochii, taie măslinele pe jumătate și apoi rondele pentru a crea un păianjen.
Întinde sosul de roșii, apoi spanacul pe pizza. Adaugă decorul.
Tava intră la cuptor pentru aproximativ 14 minute.
Pentru urmașii începători, oferă măslinele tăiate rondele.
0 0 votes Acordă o notă rețetei