Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Cea mai înfricoșătoare pizza

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Fierbe cuburile de spanac până când acesta s-a dezghețat. Lasă deoparte să se răcească. Toacă mărunt ceapa roșie și amestec-o în spanac.

Pasul 2:

Dă drumul cuptorului la 240 de grade Celsius.

Pasul 3:

Dacă drojdia are nevoie de dizolvare, amestecă apa călduță, drojdia și lingurița de zahăr. Lasă deoparte 10 minute.

Pasul 4:

Amestecă 480 g făină, 1/2 linguriță sare, 1 linguriță busuioc, 1 linguriță curry, 1 linguriță usturoi. Combină ingredientele umede cu cele uscate. Aluatul trebuie să fie moale, elastic.

Pasul 5:

Răstoarnă făină pe blatul de lucru și, folosind mâinile, întinde aluatul în forma tăvii.

Pasul 6:

Pregătește ingredientele pentru decor: taie mozzarella felii subțiri (poți face o pânză de păianjen), taie ciupercile pe jumătate, apoi decupează cu un pai ochii, taie măslinele pe jumătate și apoi rondele pentru a crea un păianjen.

Pasul 7:

Întinde sosul de roșii, apoi spanacul pe pizza. Adaugă decorul.

Pasul 8:

Tava intră la cuptor pentru aproximativ 14 minute.

Tips & Tricks

Pentru urmașii începători, oferă măslinele tăiate rondele.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments