Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Cassoulet vegetarian

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Pornește cuptorul la 200 de grade Celsius.

Pasul 2:

Într-o tigaie încăpătoare, călește în 2 linguri de ulei de măsline și o lingură de apă ceapa și usturoiul tocate, morcovul dat prin răzătoare (3/4 minute).

Pasul 3:

Adaugă ciupercile tocate mărunt, gătește 5/6 minute.

Pasul 4:

Adaugă condimentele (ierburi de Provence/oregano, boia afumată) și gătește încă 1 minut.

Pasul 5:

Adaugă sucul de roșii, fasolea, sarea, piperul, lasă la foc mediu spre mic 7/8 minute.

Pasul 6:

Între timp, pregătește crusta, amestecând pesmetul, parmezanul, pătrunjelul tocat mărunt și o lingură de ulei de măsline.

Pasul 7:

Într-o tavă potrivită pentru cuptor, toarnă amestecul de legume, apoi acoperă totul cu amestecul de pesmet.

Pasul 8:

Tava intră la cuptor, la 200 de grade Celsius. pentru aproximativ 25 de minute (până când pesmetul devine auriu).

Te-ar putea interesa si ...

Porumb copt

0 0 votes Acordă o notă rețetei

Somon umplut

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments