Supă cremă de linte și caju condimentat
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Pornește cuptorul la 200 de grade Celsius.
Într-o tigaie încăpătoare, călește în 2 linguri de ulei de măsline și o lingură de apă ceapa și usturoiul tocate, morcovul dat prin răzătoare (3/4 minute).
Adaugă ciupercile tocate mărunt, gătește 5/6 minute.
Adaugă condimentele (ierburi de Provence/oregano, boia afumată) și gătește încă 1 minut.
Adaugă sucul de roșii, fasolea, sarea, piperul, lasă la foc mediu spre mic 7/8 minute.
Între timp, pregătește crusta, amestecând pesmetul, parmezanul, pătrunjelul tocat mărunt și o lingură de ulei de măsline.
Într-o tavă potrivită pentru cuptor, toarnă amestecul de legume, apoi acoperă totul cu amestecul de pesmet.
Tava intră la cuptor, la 200 de grade Celsius. pentru aproximativ 25 de minute (până când pesmetul devine auriu).
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei