Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Caserolă de pui cu legume

Durata Preparare: 1 ora

Ingrediente:

Piept de pui - 300 grame
Praz - 1 fir
Morcovi - 2 bucăți
Ardei gras roșu - 1 bucăți
Dovlecei - 1 bucăți
Conservă de roșii bucăți - grame
Oțet balsamic - 1-2 linguri
Pastă de tomate - 1 linguri
Sare
Piper
Busuioc - 1 lingurițe
Oregano - 1 lingurițe
Cașcaval - 100-150 grame

Pași:

Pasul 1

Pune la înăbușit prazul tăiat rondele. După 2-3 minute adaugă morcovul dat prin răzătoare și ardeiul gras mărunțit.

Pasul 2

Când legumele încep să se înmoaie, adaugă puiul tăiat cubulețe și lasă la foc mic timp de 5-7 minute.

Pasul 3

Adaugă dovlecelul curățat și tăiat cuburi. Condimenteazã după gust cu sare, piper, busuioc, oregano.

Pasul 4

Lăsã la foc mic încă 5 minute.

Pasul 5

Pregăteşte sosul amestecând roșiile tocate, pasta de tomate și oțetul balsamic.

Pasul 6

Într-un vas termorezistent, pune puiul și legumele, adăugând sosul de roșii peste. Dã la cuptor tava acoperită cu hârtie de copt, la 180 de grade Celsius pentru 15 minute.

Pasul 7

După 15 minute, scoate hârtia de copt, presarã cașcaval și mai dã încă 10 minute la cuptor, până se rumenește frumos cașcavalul.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments