Iaurt cu măr și rodie
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 1 ora
Pune la înăbușit prazul tăiat rondele. După 2-3 minute adaugă morcovul dat prin răzătoare și ardeiul gras mărunțit.
Când legumele încep să se înmoaie, adaugă puiul tăiat cubulețe și lasă la foc mic timp de 5-7 minute.
Adaugă dovlecelul curățat și tăiat cuburi. Condimenteazã după gust cu sare, piper, busuioc, oregano.
Lăsã la foc mic încă 5 minute.
Pregăteşte sosul amestecând roșiile tocate, pasta de tomate și oțetul balsamic.
Într-un vas termorezistent, pune puiul și legumele, adăugând sosul de roșii peste. Dã la cuptor tava acoperită cu hârtie de copt, la 180 de grade Celsius pentru 15 minute.
După 15 minute, scoate hârtia de copt, presarã cașcaval și mai dã încă 10 minute la cuptor, până se rumenește frumos cașcavalul.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei