Halloumi taco
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Spală bine cartofii sub jet de apă și șterge-i cu un prosop.
Fierbe cartofii în apă cât să îi acopere și 2 lingurițe de sare până când aceștia sunt ușor de pătruns cu furculița (20 minute după ce apa a dat în clocot).
Scurge apa și lasă cartofii să se răcească. Poți continua cu următorul pas înainte de masa festivă dacă preferi să fie proaspăt scos din cuptor.
În bolul cu cartofi, amestecă două linguri de ulei de măsline, 1 linguriță de usturoi granulat, 1 lingură de boia de ardei dulce, opțional fulgi chilli.
Așază cartofii într-o tavă cu hârtie de copt, aplatizându-i pe fiecare în parte cu ajutorul unui pahar lat. Presară parmezan. Tava intră la cuptor, 220 de grade Celsius, funcția cu ventilație, 25 de minute. Decorează cu ceapă verde înainte de a-i servi.
Odată zdrobiți, poți găti acești cartofi și pe grătar sau în tigaia grill. În cazul în care îi gătești pe grătar, zdrobește-i cu atenție pentru a evita fărâmarea lor.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei