Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Cartofi zdrobiți și stropiți cu parmezan

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Spală bine cartofii sub jet de apă și șterge-i cu un prosop.

Pasul 2:

Fierbe cartofii în apă cât să îi acopere și 2 lingurițe de sare până când aceștia sunt ușor de pătruns cu furculița (20 minute după ce apa a dat în clocot).

Pasul 3:

Scurge apa și lasă cartofii să se răcească. Poți continua cu următorul pas înainte de masa festivă dacă preferi să fie proaspăt scos din cuptor.

Pasul 4:

În bolul cu cartofi, amestecă două linguri de ulei de măsline, 1 linguriță de usturoi granulat, 1 lingură de boia de ardei dulce, opțional fulgi chilli.

Pasul 5:

Așază cartofii într-o tavă cu hârtie de copt, aplatizându-i pe fiecare în parte cu ajutorul unui pahar lat. Presară parmezan. Tava intră la cuptor, 220 de grade Celsius, funcția cu ventilație, 25 de minute. Decorează cu ceapă verde înainte de a-i servi.

Tips & Tricks

Odată zdrobiți, poți găti acești cartofi și pe grătar sau în tigaia grill. În cazul în care îi gătești pe grătar, zdrobește-i cu atenție pentru a evita fărâmarea lor.

Te-ar putea interesa si ...

Halloumi taco

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments