Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Scoate spanacul din congelator și pune-l pe o farfurie să se dezghețe. Preîncălzește cuptorul la 200 de grade Celsius.
Înțeapă cartofii în câteva locuri cu un cuțit ascuțit, unge-i cu câte o linguriță de ulei de măsline fiecare și presară sare de mare.
Pune cartofii într-o tavă și gătește-i timp de 40-45 de minute sau până devin moi, întorcându-i pe cealaltă parte după 20 de minute.
Scoate cartofii din cuptor și lasă-i să se răcească puțin.
Toacă grosier ardeiul si pune-l într-un bol.
După ce spanacul s-a dezghețat, stoarce excesul de apă, toacă-l și adaugă-l în bol. Sfărâmă brânza de capră și adaug-o în bol.
Taie cartofii pe jumătate, scobește interiorul lăsând aproximativ 0.5 cm de cartof pe margini, apoi adaugă interiorul scos în bol. Pasează ușor compoziția și condimentează după gust.
Umple cojile de cartof cu amestecul obținut, rade deasupra puțin parmezan, dacă dorești.
Așază cartofii umpluți într-o tavă și gătește-i în cuptor timp de 10 minute, sau până devin crocanți și bine încălziți.
Pentru pesto, amestecă într-un mojar 10 frunze mici de busuioc proaspăt, 1 linguriță de semințe de pin (sau nuci caju), 1 linguriță de parmezan ras fin, 1/2 cățel de usturoi mic, 1 linguriță de ulei de măsline extravirgin și un praf de sare.
0 0 votes Acordă o notă rețetei