Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 1 ora
Încălzește cuptorul la 200 de grade Celsius.
Spală bine cartofii și taie-i cubulețe, apoi amestecă-i cu 2 linguri ulei de măsline, sarea, piperul, boiaua, rozmarinul, oregano și sucul de lămâie. Dă la cuptor pentru 20 minute.
Spală broccoli și desfă-l în buchețele potrivite. Zdrobește usturoiul și amestecă-l cu o lingură ulei de măsline.
După 20 minute, scoate tava de cartofi, pune floretele de broccoli amestecate cu uleiul de măsline cu usturoi. Pune între cartofi, feliile de lămâie. Dacă ai optat pentru parmezan/cașcaval, presară deasupra preparatului, apoi lasă tava la cuptor încă 20 minute la cuptor.
Dacă ai optat pentru fulgii de drojdie inactivă, presară-i deasupra preparatului înainte de servire.
Motivul pentru care adăugăm fulgii de drojdie inactivă înainte de servire este pentru a ne bucura de ei într-o formă cât mai plină de nutrienți. Odată încălziți, aceștia pot pierde o parte din conținutul de vitamine.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei