Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Cartofi și broccoli la cuptor, cu aromă de lămâie

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Încălzește cuptorul la 200 de grade Celsius.

Pasul 2:

Spală bine cartofii și taie-i cubulețe, apoi amestecă-i cu 2 linguri ulei de măsline, sarea, piperul, boiaua, rozmarinul, oregano și sucul de lămâie. Dă la cuptor pentru 20 minute.

Pasul 3:

Spală broccoli și desfă-l în buchețele potrivite. Zdrobește usturoiul și amestecă-l cu o lingură ulei de măsline.

Pasul 4:

După 20 minute, scoate tava de cartofi, pune floretele de broccoli amestecate cu uleiul de măsline cu usturoi. Pune între cartofi, feliile de lămâie. Dacă ai optat pentru parmezan/cașcaval, presară deasupra preparatului, apoi lasă tava la cuptor încă 20 minute la cuptor.

Pasul 5:

Dacă ai optat pentru fulgii de drojdie inactivă, presară-i deasupra preparatului înainte de servire.

Tips & Tricks

Motivul pentru care adăugăm fulgii de drojdie inactivă înainte de servire este pentru a ne bucura de ei într-o formă cât mai plină de nutrienți. Odată încălziți, aceștia pot pierde o parte din conținutul de vitamine.

Te-ar putea interesa si ...

Masa ciobanului

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments