Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Cartofi dulci și sfeclă la cuptor cu unt, usturoi și parmezan

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Preîncălzește cuptorul la 200 de grade Celsius.

Pasul 2:

Curăță cartofii dulci și sfecla și taie-le cubulețe sau baghete. Așază-le pe o tavă și stropește-le cu untul topit, amestecat cu usturoiul zdrobit. Opțional, adaugă puțin ghimbir dat prin răzătoare.

Pasul 3:

Condimentează și dă la cuptor timp de 25-30 minute, în funcție de grosimea legumelor.

Pasul 4:

Servește cu parmezan dat pe răzătoare și cu o salată de ridichi.

Tips & Tricks

Dacă încă nu ați încercat cartofii în crustă de mălai, acum aveți ocazia. Amestecați baghețelele de cartofi și sfeclă cu două linguri de mălai înainte de a le așeza pe tavă și pune la cuptor.

Te-ar putea interesa si ...

Inele de ceapă

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments