Porc cu sos de mandarine și legume
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Dă drumul cuptorului la 180 de grade Celsius.
Într-un bol, amestecă smântâna, laptele, cățeii de usturoi dați prin răzătoare, cimbrul, ierburile de Provence, sarea și piperul.
Decojește cartofii, apoi taie-i felii subțiri.
Într-un bol potrivit pentru cuptor, uns cu unt sau tapetat cu hârtie de copt, așază un strat de cartofi, toarnă o treime din sosul din bol, apoi presară brânză Cheddar. Repetă pașii de două ori, însă la final pune brânza deoparte, nu pe preparat. Poți adăuga și baconul deasupra dacă ai optat pentru el.
Acoperă tava cu un capac sau cu hârtie de copt pe care ai udat-o cu apă, apoi ai stors-o și lasă la cuptor, la 180 de grade
Celsius, pentru aproximativ 1 oră, 1 oră și un sfert. Verifică folosind un cuțit dacă sunt moi cartofii din mijlocul tăvii.
Presară restul de brânză Cheddar și lasă la cuptor încă 5-10 minute.
Serviți cu un bol mare de salată verde, castraveți, ceapă verde și mărar proaspăt.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei