Budincă de tapioca cu pere
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Cartofii dulci spălați și tăiați în două pe lungime, se dau la cuptorul preîncălzit la 200 de grade Celsius pentru aproximativ 35 min, până sunt copți bine (timpul variază în funcție de grosimea lor. Îi poți testa cu ajutorul unei furculițe).
Într-o tigaie, sotăm mazărea cu puțin ulei măsline, sare și piper. Nu foarte mult, ne dorim să rămână crocantă.
Într-un bol, amestecăm iaurtul cu lămâia, sarea și turmeric, după gust.
Când cartofii sunt gata, mărunțim cu o furculiță miezul cartofilor, apoi adaugăm peste aproximativ 1 lingură din sosul de iaurt și deasupra boabele de mazăre.
Servim cu pătrunjel proaspăt.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei