Ciorbă de miel
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Spală sfecla și pune-o la fiert în coajă pentru aproximativ o oră și 20 de minute, dar verific-o dacă este gata înțepând-o cu o scobitoare sau cu vârful unui cuțit.
Decojește și taie sfecla în fâșii foarte fine folosind un peeler (curățător de legume), astfel încât să obții felii subțiri.
Așază feliile de sfeclă pe o farfurie, ușor suprapuse, formând o bază uniformă.
Presară deasupra rucola, apoi brânza feta sfărâmată. Toacă nucile.
Adaugă semințele de rodie și nucile tocate grosier.
Condimentează cu sare și piper după gust.
Stropește totul cu crema de oțet balsamic (sau sos de rodie) și ulei de măsline.
Lasă-te inspirat de această rețetă și pregătește o salată perfectă pentru urmași: taie sfecla fiartă bine în felii subțiri (nu este nevoie să folosești un peeler, dar feliile trebuie să fie subțiri). Presară deasupra brânzică de vaci amestecată cu pătrunjel proaspăt tocat (poți folosi și rucola), nuci mărunțite în blender. Presară câteva picături de oțet balsamic (verifică să nu conțină miere dacă urmașul încă nu a împlinit vârsta de un an).
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei