Porc cu sos de mandarine și legume
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Pune 2 l de apă la fiert cu puțină sare. Când apa a dat în clocot, adaugă pastele și fierbe-le conform timpului indicat pe ambalaj. În cazul în care preferi textura al dente, scade un minut din timpul menționat.
Bate ouăle într-un bol și lasă-le deoparte.
Taie cuburi mici baconul.
Într-o tigaie încăpătoare, călește în unt baconul și cei doi căței de usturoi zdrobiți.
Amestecă des pentru ca aroma usturoiului să cuprindă baconul. Când carnea s-a făcut, scoate cățeii de usturoi.
Scoate pastele cu ajutorul unui clește și pune-le în tigaia cu bacon. Păstrează apa în care au fiert.
Dă focul la mic și toarnă oul peste spaghete. Folosește un clește pentru a amesteca pastele cu sosul. Completează cu câte un polonic din apa în care au fiert pastele, continuând să amesteci pastele cu cleștele. Amestecă timp de 6-7 minute, folosind aproximativ 2 polonice cu apă.
Adaugă parmezanul și amestecă încă 2 minute.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei