Porc cu sos de mandarine și legume
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Folosind mixerul, amestecă partea tare din conserva de lapte de cocos (vei observa că este separată de partea lichidă dacă a fost ținută la frigider) sau crema mascarpone.
Adaugă vanilia, untul de arahide și mierea dacă ai optat pentru ea, mixează încă 30 de secunde.
Scufundă căpșunile în crema obținută. Pentru a face procesul mai ușor, poți turna crema într-un pahar cu gură lată.
Pune căpșunile pe o farfurie pe care ai așezat o foaie de copt.
După ce ai terminat jumătate din cantitatea de căpșuni, adaugă pudra de roșcove în amestec. Continuă cu restul căpșunilor. Folosește crema rămasă pentru a orna căpșunile albe.
Lasă farfuria la frigider 30 de minute 1 oră.
Pe lângă căpșuni, poți pregăti frigărui din struguri sau afine ori rondele de banană. Untul de arahide va ajuta glazura să se întărească frumos odată pusă la frigider. Îl poți omite, însă în acest caz, pune fructele la congelator pentru 10 minute înainte de a le consuma.
Poți înlocui mascarpone cu 200 g lapte de cocos gras (la conservă).
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei