Salată de roșii cu măsline
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Gătește orezul conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Pentru că puiul va fi foarte
condimentat, folosește doar sare și piper în condimentarea orezului.
Amestecă ingredientele folosite pentru marinare și pune pulpele în acestea pentru cel puțin 2 ore.
Încinge untul într-o tigaie și adaugă bucățile de pulpă de pui. Nu le șterge de
ingredientele din marinadă! Lasă-le să se gătească pentru 4-5 minute. Adaugă apoi
pasta de tomate, smântâna și restul rămas de marinadă. Lasă să fiarbă la foc mic
pentru 15-20 minute.
Servește pe pat de orez sălbatic.
Acidul lactic din iaurt este ceea ce contribuie la frăgezirea cărnii pe durata procesului de marinare. Prin urmare, în cazul în care este necesară omiterea lactatelor, le poți înlocui cu lapte de soia (fermentat prin folosirea acidul lactic), bere, suc de lămâie sau oțet.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei