Masa ciobanului
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Curață și taie cubulețe cartofii dulci, și pune-i pe o tavă, pe hârtie de copt. Stropește-i cu ulei de masline. Coace-i la 200 de grade Celsius timp de 25-30 de minute sau până când devin foarte moi, apoi pasează-i cu ajutorul unei furculițe. Coace ardeii și curăța-i de coajă.
Fierbe quinoa conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Macină fulgii de ovăz până când devin pulbere.
Amestecă împreună cu restul ingredientelor (fără cremă de brânză, salata și ardeii copți) până la omogenizare.
Cu ajutorul mâinilor umezite, formează 4 chifteluțe pe care le poți găti în tigaie, în ulei de măsline, până devin maronii sau la cuptorul încălzit la 200 de grade Celsius, funcția ventilație, pentru aproximativ 15 minute, sau până se rumenesc. Lasă la răcit înainte de a continua.
Taie chiflele în două, unge-le cu cremă de brânză, adaugă ardeiul copt și burgerul vegetal.
Opțional, poți pregăti un sos din: 3 linguri de iaurt vegetal (cu aromă neutră), 2 linguri de castraveți murați, tocați mărunt, 1 lingură de muștar (alergen), 1 linguriță oțet de mere, 1 linguriță usturoi pudră, 1 linguriță boia de ardei dulce.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei