Supă cremă de linte și caju condimentat
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Pornește cuptorul la 220 de grade Celsius funcția cu ventilație.
Dă cașcavalul pe răzătoarea mică și amestecă-l cu 2 ouă, 80 g făină, 1 linguriță curry, 1 linguriță busuioc, praf de sare.
Unge-ți palmele cu puțin ulei de măsline, rupe bucăți din aluat și formează biluțe. Așază-le pe o tavă cu hârtie de copt, lăsând distanță între ele (se vor aplatiza puțin pe durata gătirii).
Tava intră la cuptor pentru 12-15 minute (în funcție de mărimea lor, se vor rumeni la finalul timpului).
Între timp, amestecă ingredientele pentru sos: 150 g iaurt grecesc, 2 căței de usturoi dați pe răzătoare, 4 frunze tocate de mentă, 1 lingură suc de lămâie, 1 linguriță coajă netratată de lămâie, 1 lingură ulei de măsline, sare și piper dacă este necesar.
Opțional, poți adăuga pe platou și sfeclă coaptă și dată pe răzătoare.
Pentru urmași începători, modelează câteva bulete în forma baghețelelor pentru degețele (lungi cât un deget, groase cât două). Această formă va fi mai ușor de gestionat de către cei mici.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei