Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Bulete de cașcaval

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Pornește cuptorul la 220 de grade Celsius funcția cu ventilație.

Pasul 2:

Dă cașcavalul pe răzătoarea mică și amestecă-l cu 2 ouă, 80 g făină, 1 linguriță curry, 1 linguriță busuioc, praf de sare.

Pasul 3:

Unge-ți palmele cu puțin ulei de măsline, rupe bucăți din aluat și formează biluțe. Așază-le pe o tavă cu hârtie de copt, lăsând distanță între ele (se vor aplatiza puțin pe durata gătirii).

Pasul 4:

Tava intră la cuptor pentru 12-15 minute (în funcție de mărimea lor, se vor rumeni la finalul timpului).

Pasul 5:

Între timp, amestecă ingredientele pentru sos: 150 g iaurt grecesc, 2 căței de usturoi dați pe răzătoare, 4 frunze tocate de mentă, 1 lingură suc de lămâie, 1 linguriță coajă netratată de lămâie, 1 lingură ulei de măsline, sare și piper dacă este necesar.

Pasul 6:

Opțional, poți adăuga pe platou și sfeclă coaptă și dată pe răzătoare.

Tips & Tricks

Pentru urmași începători, modelează câteva bulete în forma baghețelelor pentru degețele (lungi cât un deget, groase cât două). Această formă va fi mai ușor de gestionat de către cei mici.

Te-ar putea interesa si ...

Porumb copt

0 0 votes Acordă o notă rețetei

Somon umplut

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments