Supă cremă de linte și caju condimentat
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Într-o oală, pune la fiert laptele, coaja de la o jumătate de portocală, coaja de la o jumătate de lămâie, scorțișoara și vanilia.
Când ajunge la punctul de fierbere (mici bule de aer apar pe margine), închide focul și lasă deoparte să se întrepătrundă aromele.
Într-un bol, amestecă gălbenușurile, zahărul și amidonul de porumb. Folosește un tel pentru a te asigura că rezultatul este cremos.
Strecoară laptele, aducând înapoi în oală acest lapte strecurat. Dă drumul focului și când începe să fiarbă, lasă focul la mic, apoi adaugă în fir subțire, amestecând încontinuu, amestecul cu gălbenușuri.
Continuă să amesteci pentru 5-7 minute, până când crema se îngroașă.
Toarnă amestecul în boluri individuale. Presără puțin zahăr de cocos deasupra, apoi acoperă cu folie alimentară.
Lasă 1-2 ore la frigider înainte de a savura.
Poți înlocui laptele cu lapte vegetal.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei