Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Budincă de tapioca cu pere

Tapioca - 125 mililitri
Lapte - 750 mililitri
Pere - 1-2 bucăți
Extract de vanilie - grame
Scorțișoară (Ceylon) - grame

Pași

PAS1

1. Lasă pentru o oră tapioca la înmuiat într-o cană de apă, apoi scurge-o bine.

PAS2

Fierbe laptele cu tapioca. extractul de vanilie și scorțișoara pentru 20-25 minute, amestecând bine.

PAS3

Servește-o alături de felii de pară coaptă

Tips & Tricks

Pentru scorțișoară „adevărată”, alege Ceylon (Ceylon luăm, Cassia lăsăm, dacă vrei să reții mai ușor). Aceeași diferență apare și în cazul vaniliei. Majoritatea produselor din magazine sunt „un fel de” vanilie pentru că avem diferența esență versus extract. Îți recomandăm să optezi pentru extract de vanilie, pastă de vanilie sau pudră de vanilie.
Spre deosebire de esență, vei folosi cantități mult mai mici în aceste cazuri, așa că produsul îți va ajunge pentru o perioadă mai lungă de timp.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments