Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Budincă de tapioca cu pere

Tapioca - 200 grame
Lapte - 750 mililitri
Extract de vanilie - 5 Picaturi
Pere - 2 Picaturi
Scorțișoară (Ceylon) - 1 Lingurita

Pași

Pasul 1

Lasă pentru o oră tapioca la înmuiat într-o cană de apă, apoi scurge-o bine.

Pasul 2

Fierbe laptele cu tapioca, extractul de vanilie și scorțișoara pentru 20-25 minute, amestecând bine.

Pasul 3

Servește-o alături de felii de pară coaptă.

Tips & Tricks

Pentru scorțișoară „adevărată”, alege Ceylon (Ceylon luăm, Cassia lăsăm, dacă vrei să reții mai ușor). Aceeași diferență apare și în cazul vaniliei. Majoritatea produselor din magazine sunt „un fel de” vanilie pentru că avem diferența esență versus extract. Îți recomandăm să optezi pentru extract de vanilie, pastă de vanilie sau pudră de vanilie. Spre deosebire de esență, vei folosi cantități mult mai mici în aceste cazuri, așa că produsul îți va ajunge pentru o perioadă mai lungă de timp.

Te-ar putea interesa si ...

VIG

Biscuiți de ovăz cu fructe confiate

Un desert sănătos și delicios, biscuiții de ovăz cu fructe confiate combină textura crocantă a ovăzului cu dulceața naturală a fructelor, perfect pentru orice moment al zilei.

VIG

Frittata colorata

O frittata colorată, plină de legume proaspete și sănătoase, perfectă pentru un mic dejun rapid sau un prânz ușor, plin de arome și vitamine.

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments