Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Bate ouăle cu un praf de sare și puțin zahăr.
Adaugă peste ouă, brânză de vaci, zahărul, stafidele și iaurtul.
Într-un vas tapetat cu unt și pesmet, adauga compoziția de brânză, pastele fierte al dente și amestecă ușor.
Pune tava la cuptorul preîncălzit la 170 de grade Celsius pentre aproximativ 30/35 de minute, până când capătă o crustă frumoasă.
Poți înlocui zahǎrul brut, cu zahǎr de cocos, sirop de arțar sau pastǎ de curmale. Pentru aceasta din urmă, este suficient să hidratezi 4-5 curmale în apă fierbinte timp de 10 minute, apoi să le mixezi într-un blender cu o parte sin apa în care au stat la hidratat.
0 0 votes Acordă o notă rețetei