Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 15 minute
Bate ouăle cu un praf de sare și puțin zahăr.
Adaugă peste ouă, brânză de vaci, zahărul, stafidele și iaurtul.
Într-un vas tapetat cu unt și pesmet, adauga compoziția de brânză, pastele fierte al dente și amestecă ușor.
Pune tava la cuptorul preîncălzit la 170 de grade Celsius pentre aproximativ 30/35 de minute, până când capătă o crustă frumoasă.
Poți înlocui zahǎrul brut, cu zahǎr de cocos, sirop de arțar sau pastǎ de curmale. Pentru aceasta din urmă, este suficient să hidratezi 4-5 curmale în apă fierbinte timp de 10 minute, apoi să le mixezi într-un blender cu o parte sin apa în care au stat la hidratat.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei