Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Budincă de paste cu brânză dulce și stafide

Durata Preparare: 15 minute

Ingrediente:

Paste făinoase - 400 grame
Brânză de vaci - 250 grame
Zahăr brut - 50 grame (opțional)
Ouă - 3 bucăți
Stafide - 50 grame
Unt - grame
Afine - grame
Iaurt - 150 grame (opțional)

Pași:

Pasul 1

Bate ouăle cu un praf de sare și puțin zahăr.

Pasul 2

Adaugă peste ouă, brânză de vaci, zahărul, stafidele și iaurtul.

Pasul 3

Într-un vas tapetat cu unt și pesmet, adauga compoziția de brânză, pastele fierte al dente și amestecă ușor.

Pasul 4

Pune tava la cuptorul preîncălzit la 170 de grade Celsius pentre aproximativ 30/35 de minute, până când capătă o crustă frumoasă.

Tips & Tricks

Poți înlocui zahǎrul brut, cu zahǎr de cocos, sirop de arțar sau pastǎ de curmale. Pentru aceasta din urmă, este suficient să hidratezi 4-5 curmale în apă fierbinte timp de 10 minute, apoi să le mixezi într-un blender cu o parte sin apa în care au stat la hidratat.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments