Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Pune orzul la înmuiat în apă pentru 2-3 ore, apoi fierbe-l în apă cu un praf de sare, timp de 30 de minute. Scurge apa rămasă.
Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius, aer circulant.
Stoarce portocala.
Amestecă bine toate ingrediente.
Toarnă compoziția într-o tavă de tip yena sau o tavă unsă cu puțin unt.
Dă la cuptor pentru 40-45 de minute.
Pentru a încuraja adoptarea unei diete diversificate, asigură-te că, în cămara voastră, se regăsesc alimente alternative. Spre exemplu, orezul poate fi ocazional înlocuit cu: mei, bulgur, orz, hrișcă. Făina poate fi de asemenea înlocuită, uneori complet, în alte rețete doar parțial, cu faină de cocos, migdale, năut, secară etc.