Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Budincă de orz

Număr persoane

Pași:

Pas 1:

Pune orzul la înmuiat în apă pentru 2-3 ore, apoi fierbe-l în apă cu un praf de sare, timp de 30 de minute. Scurge apa rămasă.

Pas 2:

Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius, aer circulant.

Pas 3:

Stoarce portocala.

Pas 4:

Amestecă bine toate ingrediente.

Pas 5:

Toarnă compoziția într-o tavă de tip yena sau o tavă unsă cu puțin unt.

Pas 6:

Dă la cuptor pentru 40-45 de minute.

Tips & Tricks

Pentru a încuraja adoptarea unei diete diversificate, asigură-te că, în cămara voastră, se regăsesc alimente alternative. Spre exemplu, orezul poate fi ocazional înlocuit cu: mei, bulgur, orz, hrișcă. Făina poate fi de asemenea înlocuită, uneori complet, în alte rețete doar parțial, cu faină de cocos, migdale, năut, secară etc.

Te-ar putea interesa si ...

alergiile.mariei@gmail.com

Ouă fructate

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments