Astâmpără-ți pofta
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Pune la înmuiat pentru 3-4 ore meiul, apoi fiebe-l în apă la foc mic amestecând din când în când.
După ce apa este absorbită, adaugă treptat și laptele, amestecând frecvent. Adaugă apoi fructele de goji și mai lasă câteva minute la foc, până compoziția devine asemănătoare unei budinci.
Servește cu migdale râșnite sau fulgi de migdale.
“Consumul de fructe goji este asociat cu o creștere a nivelurilor de energie, îmbunătățirea performanței sportive, a calității somnului, a capacității de concentrare și memorare” spune un studiu publicat de Journal of Alternative and Complementary Medicine. Fructele goji pe care le găsim cel mai des sub formă uscată sau de pulbere, sunt o sursă excelentă de aminoacizi, fibre, antiozidanți, fier, zinc, vitamina A și C. Consumate în terciuri, granola sau diverse budinci, fructele de goji nu doar aduc un plus pentru papilele gustative, ci și ajută organismul să se întărească imunitar și energetic. Și vederea este protejată de un consum regulat de fructe de goji, mai ales în cazul persoanelor care petrec mult timp în fața ecranelor. Pasează-le în blender atunci când le oferi urmașilor începători pentru a minimiza riscul de înec.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei