Supă cremă de linte și caju condimentat
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Decojește fructele de kaki, amestecă cu lapte, carob și miere și blenduiește până obții un amestec asemănător smoothie-ului.
Toarnă amestecul în pahare și dă-le la frigider pentru minim 3 ore, sau în funcție de consistența dorită. Încălzit, poate fi savurat ca o ciocolată caldă din fructe.
Carob sau pudra de roșcove are un gust mai dulce decât cacao și nu conține grăsimi sau cofeină. Pudra de roșcove este bogată în vitaminele din grupul B, potasiu, magneziu, fier, calciu, dar și zaharuri, fiind cunoscută ca un îndulcitor natural. Ca beneficii, pe scurt, putem nota prevenirea apariției anemiei, susținerea sănătății sistemului cardiovascular și a musculaturii. Putem menționa și conținutul de fibre și polifenoli, cu efect benefic în reducerea stresului oxidativ și a digestiei. Datorită conținutului în tanini este recomandată în problemele de reflux gatro-esofagian, dar și în cazul episoadelor diareice și a stărilor de greață.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei