Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Budincă de gutui

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius, căldură sus-jos.

Pasul 2:

Lasă merișoarele la înmuiat în apă pentru 20 de minute. Scurge apa.

Pasul 3:

Pisează 3 linguri de caju și amestecă-le cu merișoarele.

Pasul 4:

Curăță gutuia și toac-o în robot sau dă-o pe răzătoare.

Pasul 5:

Într-un bol, amestecă ouăle cu laptele folosind un tel, apoi adaugă amestecul de merișoare și caju, gutuia, scorțișoara și siropul de arțar.

Pasul 6:

Unge 3 vase mici ceramice cu ulei de cocos sau unt.

Pasul 7:

Pune compoziția în vase și dă-le la cuptor până se rumenesc, aproximativ 45 de minute.

Tips & Tricks

Pentru urmași începători, omite merișoarele și mărunțește nucile caju în blender. Deși, în urma procesului de gătire, merișoarele capătă o textură mai ușor de gestionat, acestea rămân în continuare nepotrivite pentru primele luni ale diversificării. Pe măsură ce urmașul avansează și învață cum să gestioneze o varietate de texturi, poți introduce merișoarele, dar și nucile caju mărunțite (în locul celor râșnite).

Te-ar putea interesa si ...

Porumb copt

0 0 votes Acordă o notă rețetei

Somon umplut

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments