Supă cremă de linte și caju condimentat
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius, căldură sus-jos.
Lasă merișoarele la înmuiat în apă pentru 20 de minute. Scurge apa.
Pisează 3 linguri de caju și amestecă-le cu merișoarele.
Curăță gutuia și toac-o în robot sau dă-o pe răzătoare.
Într-un bol, amestecă ouăle cu laptele folosind un tel, apoi adaugă amestecul de merișoare și caju, gutuia, scorțișoara și siropul de arțar.
Unge 3 vase mici ceramice cu ulei de cocos sau unt.
Pune compoziția în vase și dă-le la cuptor până se rumenesc, aproximativ 45 de minute.
Pentru urmași începători, omite merișoarele și mărunțește nucile caju în blender. Deși, în urma procesului de gătire, merișoarele capătă o textură mai ușor de gestionat, acestea rămân în continuare nepotrivite pentru primele luni ale diversificării. Pe măsură ce urmașul avansează și învață cum să gestioneze o varietate de texturi, poți introduce merișoarele, dar și nucile caju mărunțite (în locul celor râșnite).
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei