Ciorbă de miel
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius.
Dă merele prin blender pentru a obține piure. Amestecă piureul de mere cu iaurtul de caju, 30 g sirop de arțar, uleiul de cocos și vanilia.
Într-un bol separat, amestecă grișul, praful de copt, bicarbonatul și sarea. Apoi adaugă amestecul cu piure de mere peste ingredientele uscate.
Adaugă 150 ml de lapte de cocos și 50 ml apă în compoziție și amestecă bine.
Adaugă oțetul de mere la final și amestecă.
Mixează totul timp de 2-3 minute, pentru a încorpora aer (poți folosi un tel).
Unge o tavă de 20×20 cm cu ulei de cocos și toarnă compoziția, apoi bagă la cuptor pentru 30-35 de minute, până când trece testul cu scobitoarea.
Scoate budinca și înțeap-o cu o scobitoare pe toată suprafața.
Încălzește restul de 250 ml de lapte de cocos cu 15 g de sirop de arțar și toarnă treptat laptele fierbinte peste budincă (laptele nu se va absorbi imediat, dar budinca se poate servi și așa).
Folosește o lingură pentru a transfera budincă în bol și a servi.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei