Porc cu sos de mandarine și legume
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Amestecă ingredientele uscate (grișul, făina, zahărul, praful de copt, coaja de portocală).
Adaugă ingredientele umede (uleiul, iaurtul, oțetul de mere). Amestecă bine astfel încât să nu rămână cocoloașe. Lasă deoparte.
Dă drumul cuptorului la 180 de grade Celsius, căldură sus-jos.
Decojește merele, apoi taie-le cuburi.
Într-o tavă cu hârtie de copt (23×19 cm), așază cuburile de măr, presară o linguriță de scorțișoară, apoi toarnă grișul.
Tava intră la cuptor pentru 35 de minute.
Așteaptă să se răcească înainte de a o tăia.
Fructele bio sunt cultivate fără utilizarea pesticidelor chimice, prin urmare, coaja lor este mai curată și mai sigură pentru consum. În cazul citricelor convenționale, coaja poate conține reziduuri de pesticide care pot fi dăunătoare. Multe citrice convenționale sunt acoperite cu ceară pentru a le face să arate mai atrăgător și pentru a le conserva. Această ceară nu este comestibilă și poate interfera cu gustul și textura preparatului. Citricele bio nu sunt de obicei tratate cu astfel de ceară.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei