Supă cremă de linte și caju condimentat
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Spală în mai multe ape amaranthul. Pentru ca acesta să fiarbă mai repede, ține-l la hidratat 2-3 ore înainte.
Pune amaranthul la fiert în lapte la foc mic, amestecând frecvent, aproximativ 25 de minute.
Când acesta este fiert, lasă-l să se răcească, apoi amestecă-l în blender cu bananele, 1 linguriță de vanilie și un vârf de scorțișoară.
Servește-l cu felii de caise deasupra.
Numit de unii „floarea frumuseții veșnice”, amaranthul este o pseudo-cereală bogată în minerale și proteine. Fiind o sursă bună de calciu, fier și magneziu (superioară altor cereale), dar și seleniu și zinc, stimulează sistemul imunitar și crește performanța fizică și psihică. Alte beneficii ar fi susținerea cardiovasculare și a unui tranzit bun, dar și faptul că ajută la reglarea glicemiei și are efect anti-inflamator.
Poți înlocui laptele cu lapte vegetal, după preferințe.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei