Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius, căldură sus-jos.
Zdrobește bananele cu o furculiță.
Bate ouăle, adaugă 6 linguri de brânză de vaci, 4 linguri de fulgi de cocos și 4 linguri de fulgi de ovăz.
Încorporează bananele, condimentele (ghimbir și cardamom), adaugă afinele și transferă amestecul în 3 boluri termorezistente.
Lasă-le la cuptor pentru 30 de minute.
Înlocuiește fructele cu alte variante de sezon pe care le ai la dispoziție. Taie mere sau pere cuburi, alege piersici ori prune coapte, struguri sau folosește gutui, însă în cazul acestora timpul petrecut la cuptor ar putea avea nevoie de modificări. Schimbă condimentele cu scorțișoară, ghimbir, nucșoară și cuișoare, iar dovleacul plăcintar va înlocui cu succes afinele din rețetă. În privința formei alimentelor, având în vedere textura moale pe care fructele o vor avea ulterior procesării termine, acest preparat poate fi oferit și urmașilor cu vârste mai mici.