Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Brioșe mic dejun

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Dă drumul cuptorului la 180 de grade Celsius.

Pasul 2:

Într-un bol, amestecă ingredientele uscate: făină de cocos, făină albă, zahăr brut, praf de copt, bicarbonat de sodiu, nucșoară și ghimbir.

Pasul 3:

Adaugă ingredientele umede (ouăle, laptele, esența de portocale) și stafidele.

Pasul 4:

Umple trei sferturi din formele de brioșe.

Pasul 5:

Tava intră la cuptor pentru 30 de minute.

Tips & Tricks

Textura acestor brioșe este mai compactă decât textura brioșelor obișnuite. Pentru urmași, acestea pot fi mai ușor de gestionat decât preparatele care conțin doar făină albă. Taie felii subțiri din brioșe atunci când le servești micilor gurmanzi pentru a minimiza riscul de înec.

Te-ar putea interesa si ...

Porumb copt

0 0 votes Acordă o notă rețetei

Somon umplut

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments