Supă cremă de linte și caju condimentat
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Dă drumul cuptorului la 180 de grade Celsius.
Într-un bol, amestecă ingredientele uscate: făină de cocos, făină albă, zahăr brut, praf de copt, bicarbonat de sodiu, nucșoară și ghimbir.
Adaugă ingredientele umede (ouăle, laptele, esența de portocale) și stafidele.
Umple trei sferturi din formele de brioșe.
Tava intră la cuptor pentru 30 de minute.
Textura acestor brioșe este mai compactă decât textura brioșelor obișnuite. Pentru urmași, acestea pot fi mai ușor de gestionat decât preparatele care conțin doar făină albă. Taie felii subțiri din brioșe atunci când le servești micilor gurmanzi pentru a minimiza riscul de înec.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei