Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Dă drumul cuptorului la 200 de grade Celsius, căldură sus-jos (adică funcția normală, nimic special).
Pregătește-ți ingredientele pe masă.
Într-un blender, pasează banana astfel încât să obții un piure fin.
Folosind mixerul, amestecă untul la temperatura camerei și zahărul. Adaugă laptele, mixează, oul, mixează, banana, mixează.
Cu ajutorul unei spatule, a unei linguri, lingurițe, furculițe chiar, adaugă praful de copt, pudra de roșcove și făina. Nu folosi tot mixerul.
Umple formele de brioșe pe trei sferturi cu acest aluat. Asta înseamnă aproape două linguri în fiecare formă.
Pune formele pe o tavă. Tava intră la cuptor pentru exact 10 minute. În felul acesta, vor avea interiorul moale. Nu deschide ușa cuptorului. Are geam. Te uiți acolo și dacă vezi că au crescut puțin și partea de sus s-a crăpat, sunt gata! Ai reușit! Dacă vrei să fie brioșe, fără să aibă interiorul moale, lasă-le 20 de minute.
Savurați împreună cât sunt fierbinți. Pregătește-i și o cafea înainte.
Fă curățenie după, că gestul frumos se face până la capăt.
0 0 votes Acordă o notă rețetei